Lukt het bedrijven om bij productinnovaties kwaliteits- en milieuverbeteringen samen op te laten lopen? Maakt het milieubeleid van de overheid voldoende onderscheid tussen grote en kleine bedrijven, en tussen koplopers en achterblijvers? Moeten milieu-organisaties en vakbeweging meer samenwerken om een duurzame economie te bereiken, of moet er een aparte vakbond voor het milieu komen die met werkgevers onderhandelt over centrale milieu-overeenkomsten?

Zonder medewerking van het bedrijfsleven valt een duurzame ontwikkeling niet te realiseren. Groen ondernemen. Werken aan milieu-innovatie in bedrijven analyseert welke mogelijkheden bedrijven hebben om het milieu in hun bedrijfsvoering te integreren, en welke middelen overheden, consumenten, milieu-organisaties en vakbonden ter beschikking staat om het bedrijfsleven daarbij een handje te helpen.

RECENTE PUBLICATIES
Green Values, Religion and Secularism Conversations with European Politicians and Activists
In this publication, Green politicians from different European contexts reflect on the way their own religious or secular values influence their...
● 2015 ● 176 pp ● 14,95 euro
Werken in de 21e eeuw Partijbrede discussie GroenLinks
In het voorjaar van 2015 hield GroenLinks een partijbrede discussie over werk. Deze bundel bevat onder meer discussiestukken en verslagen.
● 2015 ● 110 ● gratis download

ALLE PUBLICATIES