Claire Polders

8 sep 2012
De zomerstop is voorbij; jij terug uit het Noorden, ik uit het Zuiden; onze discussie kan verdergaan. Voordat ik op het "Grote Verhaal" inga waarover jij schreef, heb ik nog een paar woorden te zeggen over...
29 jun 2012
Een nieuwe reactie in de blogwisseling tussen Hagar Roijackers en Claire Polders. Vandaag Hagar Roijackers met een verhaaltje voor het slapengaan.
24 mei 2012
Claire Polders reageert op 'Waar dumpen we ons geboorteoverschot' van Hagar Roijackers.
14 mei 2012
Auteur Claire Polders doet niet aan politiek. GroenLinkser Hagar Roijackers des te meer. Ze mailen elkaar over hun positie aan de zijlijn of in het veld.
22 mrt 2012
Auteur Claire Polders doet niet aan politiek. GroenLinkser Hagar Roijackers des te meer. Ze mailen elkaar over hun positie aan de zijlijn of in het veld. Deze week over overbevolking als de olifant in de kamer.
17 feb 2012
Auteur Claire Polders doet niet aan politiek. GroenLinkser Hagar Roijackers des te meer. Ze mailen elkaar over hun positie aan de zijlijn of in het veld. Deze week: Claire Polders over schrijven als een manier om...
30 jan 2012
Filosofe Claire Polders doet niet aan politiek. GroenLinkser Hagar Roijackers des te meer. Ze mailen elkaar over hun positie aan de zijlijn of in het veld.
Claire Polders
Auteur en filosofe.