Politiek Diner met Kees Vendrik

wo 24 jan
2018

Hellingproef evenement

Hellingproef nodigt je met trots uit voor het politiek diner van komend jaar, met niemand minder dan Kees Vendrik!

Vendrik geldt als een van de sterkste en invloedrijkste politici in de geschiedenis van GroenLinks. Gerrit Zalm noemde hem niet voor niets 'de beste minister van financiën, die Nederland nooit gehad heeft'.

Sinds kort is Vendrik hoofdeconoom bij de Triodosbank. Daarvoor was hij ruim tien jaar Kamerlid voor GroenLinks en was hij actief als lid van de Algemene Rekenkamer.

Tijdens het diner heb je de kans om in een informele setting Vendrik alles te vragen over zijn werk voor GroenLinks, maar ook over zijn bredere politieke visie en zijn plannen als groene bankier.

Over het diner
Het vegetarische driegangendiner vindt plaats op woensdag 24 januari 2018, van 19.00 uur tot 21.30 uur bij restaurant Golden Temple in Amsterdam. De inloop is vanaf 18:30 uur.

De kosten zijn 20 euro voor leden van Hellingproef. Niet-leden zijn ook welkom en betalen 35 euro. Het is dus financieel erg aantrekkelijk om eerst lid te worden van Hellingproef. Dat kan via: https://bureaudehelling.nl/webform/abonneren-bestellen

Aanmelden
Let op: omdat we het belangrijk vinden dat iedereen de gelegenheid heeft om in gesprek te gaan met Kees, is er een beperkt aantal plekken beschikbaar. Meld je daarom snel aan per mail (hellingproef@groenlinks.nl), onder vermelding van 'politiek diner 2018'. Daarbij kan je ook al vragen doorgeven die je aan Kees wil stellen.

Heb je allergieën en/of dieetwensen? Geef dit dan door bij je aanmelding. Zodra je van ons een bevestiging ontvangt is je deelname rond.

Fotocredit: Erwin85

Spreker(s):
  • Kees Vendrik, hoofdeconoom Triodosbank
Datum:
wo 24 jan 2018
Tijd:
19:00
Kosten:
20-35 euro
Locatie:

Amsterdam, vegetarisch restaurant Golden Temple

Aanmelden:

Praktisch

Spreker(s):
  • Kees Vendrik, hoofdeconoom Triodosbank
Datum:
wo 24 jan
Tijd:
19:00
Kosten:
20-35 euro
Locatie:

Amsterdam, vegetarisch restaurant Golden Temple

Opgeven: